21 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ!!!

Ο Δήμος Πεύκων μετά απο τις διαστάσεις που πήρε το θέμα με την απεργία πείνας δυο συμπολιτών μας για την απαράδεκτη κατάσταση των ρεμάτων στην περιοχή μας αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΩΝ



Πεύκα 19 /11 / 2008



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεύκων

Σας προσκαλώ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463 /2006 να παραστείτε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα την 24η του μηνός Νοεμβρίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης


1. Λήψη μέτρων για την μόλυνση των ρεμάτων από λύματα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλιου

Σ. Φαρμάκης

Οπως λοιπόν φαίνεται παραπάνω ο Δήμαρχος Πεύκων αλλά και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έκριναν οτι η κατάλληλη ώρα για ένα τόσο σημαντικό δημοτικό συμβούλιο είναι στις 3 το καταμεσήμερο!!!Βλέπεται είναι ενα το θέμα η "λήψη μέτρων για τη μόλυνση των ρεμάτων" οπότε γιατί να μη τελειώσει στις 4 η όλη υπόθεση και να ταλαιπορούμαστε το απόγευμα? Συν της άλλης,<<λίγα και καλά άτομα >>θα παρευρεθούν!Θα δείτε όμως οτι το επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα γίνει απόγευμα γιατι" τα θέματα θα είναι περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: