10 Φεβρουαρίου 2011

Εθελοντική αιμοδοσία του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Συνεχίζεται σήμερα η πρώτη εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει με τη νέα του μορφή ο δήμος Νεάπολης-Συκεών. Πραγματοποιείται έως και τις 12 Φεβρουαρίου και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων, με τη συνεργασία των νοσοκομείων Γ.Παπανικολάου, Ιπποκράτειο, Άγιος Παύλος, Θεαγένειο και ΑΧΕΠΑ.

Σ’ όλη τη διάρκεια του επταημέρου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται και στο Δίκτυο Εθελοντών Δοτών Αιμοπεταλίων του δήμου, ενώ εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ενημερώνουν για τη δωρεά οργάνων σώματος και τις μεταμοσχεύσεις, και θα κάνουν εγγραφές δωρητών.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, την καλή παράδοση στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, η δημοτική αρχή καλεί όλους τους πολίτες του νέου δήμου να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος ενισχύοντας το ισχυρό κίνημα εθελοντισμού, και να γίνουν η συνέχεια της δημιουργικής προσπάθειας του παρελθόντος και η αρχή της νέας κοινής πορείας για την επέκταση του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, ανθρώπινης φροντίδας και προστασίας.

Η εξόρμηση θα φιλοξενηθεί:


Στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (αυλόγυρος πρώην δημαρχείου Συκεών, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου):
Κυριακή 6/2: 8.00π.μ.-2.00μ.μ.
Δευτέρα 7, Τρίτη 8, Τετάρτη 9/2: 10.00π.μ.-8.00μ.μ.

Στο πρώην δημαρχείο Νεάπολης (πάρκο Στρεμπενιώτη):
Πέμπτη 10, Παρασκευή 11/2: 10.00π.μ.-8.00μ.μ.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Παύλου (γήπεδο Κεραυνού, είσοδος περιφερειακού):
Σάββατο 12/2: 9.00π.μ.-3.00μ.μ.

Στο πρώην δημαρχείο Πεύκων (Ειρήνης 19):
Σάββατο 12/2: 9.00π.μ.-2.00μ.μ.