31 Μαΐου 2009

ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009

Οι επερχόμενες ευρωεκλογές λαμβάνουν χώρα σε μια κρίσιμη πολιτική συγκυρία. H παγκόσμια οικονομική κρίση φώτισε με τον πιο έντονο τρόπο το γεγονός ότι ζούμε σε ένα αλληλεξαρτώμενο κόσμο όπου καμιά χώρα δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της μόνη της, αποκομμένη από όλους και από όλα.
Ο κόσμος αλλά και η Ευρώπη δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια μεγάλη γειτονιά που έχει σίγουρα ανάγκη από συντονισμένη Ευρωπαϊκή και παγκόσμια δράση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα καίρια προβλήματα-προκλήσεις, που φέρνει η οικονομική κρίση. Μια κρίση που έχει αγγίξει για τα καλά την καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη ,την καθημερινότητα του Ευρωπαίου πολίτη, με τις συνέπειες της να γίνονται αντιληπτές καθημερινά:

1)Αύξηση της Ανεργίας σε Πανευρωπαϊκό Επίπεδο
2)Υψηλό κόστος τροφίμων και καυσίμων
3)Μείωση της αγοραστικής δύναμης των Ευρωπαίων πολιτών
4)Ολοένα αυξανόμενος κίνδυνος φτώχειας για ένα ολοένα ευρύτερο φάσμα πολιτών5)
5)Αυξημένος αριθμός κατασχέσεων
6)Διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ
Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Μια Νέα Κοινωνική Ευρώπη, χωρίς τις υπάρχουσες κοινωνικές ανισότητες. Μια Ευρώπη χτισμένη πάνω σε ανθρώπινες εθνικές κοινωνίες, όπου είναι εγγυημένα τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα όλων των νέων ανθρώπων, και στην οποία όλοι οι νέοι έχουν αξιοπρεπή εργασία, κοινωνικές απολαβές και ποιοτική εκπαίδευση. Μια Ευρώπη των Νέων όπου δεν θα υπάρχει χώρος για κοινωνικούς αποκλεισμούς, διακρίσεις, αναξιοκρατία, ξενοφοβία, καθώς και ανισότητες ανάμεσα στα δύο φύλλα. Μια Ευρώπη όπου θα χωράνε οι άνθρωποι με αναπηρίες, οι μετανάστες ,οι μειονότητες ,οι άνθρωποι με διαφορετικό θρήσκευμα, μια Ευρώπη βασισμένη στη διαφορετικότητα ανθρώπων με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες. Μια Ευρώπη ομόσπονδη, ειρηνική, δημοκρατική και με ισχυρό διεθνή ρόλο, ρυθμιστικό πόλο στην παγκόσμια σκακιέρα.

H ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ


Αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και τις ανησυχίες της Νέας γενιάς.

Αντιλαμβανόμαστε την Οργή της Νέας Γενιάς.

Οι επικείμενες Ευρωεκλογές αποτελούν μια χρυσή ευκαιρία για τους Νέους. Μια χρυσή ευκαιρία για τη Νέα Γενιά να πάρει το Μέλλον της στα χέρια της . Σε αυτές τις Ευρωεκλογές καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Η Νέα Γενιά καλείται να αποφασίσει πολιτικά, καλείται να επιλέξει ανάμεσα στη πρόοδο και στη συντήρηση, ανάμεσα στα σκάνδαλα και στη διαφάνεια, ανάμεσα στη στασιμότητα και στην αλλαγή, ανάμεσα στην Ευρώπη που έχουμε και στην Ευρώπη που ονειρευόμαστε

27 Μαΐου 2009

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΠΕΥΚΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!!



ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΠΕΥΚΩΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!!! ΕΤΣΙ OI NEOI ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!! ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

18 Μαΐου 2009

"ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"

ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!! ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΧ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!!! ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!